Tko smo mi? Mi smo Fabo

Nekoliko riječi o nama Mi smo Fabo

“Fabo” je vođen od strane tri brata, vlasnika Fabijana, Sebastijana i Ilije te oca Mirka Đukića koji su rodom iz Cvelferije, najistočnijeg dijela Slavonije. 

Puni energije i usvojenog znanja u raznim poljima multimedije, braća su od malih nogu potpomognuta od strane ogromnog iskustva najstarijeg Đukića, koji je kroz više od tri desetljeća rada u foto/video branši “vidio sve što se da vidjeti” u poslu fotografiranja i videosnimanja vjenčanja i ostalih svečanosti diljem Europe.

U samo nekoliko godina od osnutka, etablirali su se u regionalnog nositelja kvalitete u radu tematskih photosessiona, kao i modernih strujanja u art-dokumentarističkoj fotografiji svadbi, koje su u Slavoniji, kao i u ostatku RH izuzetno zahtjevne.

“Nakon slavonskih svadbi, nije problem ni princu Williamu snimati svadbu, idemo laganini.” S.Đ.

0
Glazbenih spotova
0
VJENČANJA
0
sretnih klijenata
0
fabo

čarolija se događa na terenu svuda nas ima

Ne drži nas mjesto. Gdje god nas pozovu, idemo s velikim osmijehom na licu. Smirujemo nervozne mladence, grlimo razigrane klince, vežemo kravate, kopčamo vjenčanice,
to smo mi – to je Fabo.

PROCES KOJI TRAJE fotka na kojoj se radi

Odavno fotografija i videosnimanje nisu nešto što je gotovo onog trenutka kada se uslika ili snimi. Nakon terenskog posla, nalaze se sati i sati obrade sakupljenog materijala koji tek tada daje konačan oblik onog što želimo i čemu težimo. Savršenstvu.

naša djela govore za nas mi smo fabo

Back to Top
Back to Top
Close Zoom
Ne to raditi! Ukoliko želiš neku od slika, javi nam se.